foto centimeter

HULPKIT

Als lid van WattsNext kun je onderstaande producten en diensten aanvragen. Ben je nog geen lid van WattsNext? Meld je dan nu aan als lid van de WattsNext community (deelname is gratis). In het aanmeldingsformulier kun je ook meteen een keuze maken voor af te nemen producten en diensten.

foto wattsbuddy 2
WattsBuddy

WattsBuddy (portal en app) geeft realtime inzicht in je energieverbruik. Je kunt precies zien hoeveel je verbruikt en hoe je het doet ten opzichte van de eigen doelen en die van vergelijkbare huishoudens. De WattsBuddy bespaart je jaarlijks zo’n €200,-.

foto centimeter
Mijn EnergiePlan (MEP)

Wil je aan de slag met energiebesparing, maar weet je niet waar je moet beginnen of kun je een op maat duwtje gebruiken? Een WattsNext energiecoach komt bij je langs om samen met jou een energiebesparingsplan samen te stellen waar jij en je huisgenoten gelijk mee aan de slag kunnen. In de MEP geef je invulling aan wat je anders kunt doen in het energieverbruik en wordt inzichtelijk gemaakt welke (eenvoudige) maatregelen je kunt nemen die bijdragen aan bijvoorbeeld meer comfort en minder energieverbruik. Dit is dus een advies op maat dat past bij jou en wat jij belangrijk vindt.

Energiecoaches zijn ervaringsdeskundigen die jou op weg willen helpen met energiebesparing en thuis zijn in energiebesparende maatregelen. Voor professioneel advies zullen zij doorverwijzen naar professionele aanbieders.

foto-warmtescan
Warmtescan van je huis

Vervelende tochtstromen in huis, koude muren, te hoge gasrekening? Tijd om de isolatie aan te pakken en kieren te dichten. Een warmtefoto laat zien waar in huis de warmte weglekt. Onze energiecoaches zijn opgeleid om met een warmtecamera foto’s te maken die jou dit inzicht geven en na afloop ontvang je een rapport met suggesties en adviezen van onze ervaringsdeskundigen. Voor professioneel advies zullen zij doorverwijzen naar gespecialiseerde bedrijven.

Een warmtescan wordt in de wintermaanden bij een temperatuur van 5 graden Celsius of kouder uitgevoerd om optimale warmtefoto’s te kunnen maken. Zodra de temperatuur en beschikbaarheid van de energiecoaches het toelaat, wordt je benaderd voor een afspraak. Zorg dus dat je tijdig je aanvraag verstuurd.